O MENI
mihaborec.com

Vašo zgodbo spremenimo v kreativen in unikaten digitalni projekt, ki vašim obiskovalcem in strankam ustvarja doživetje.

Storitve

Izdelava spletnih strani
Stremimo k izdelavi inovativnih, kreativnih in unikatnih spletnih strani, ki odražajo podobo vašega podjetja. Dovršena uporabniška izkušnja, ki temelji na analizi vaše dejavnosti, konkurentov in ciljnih skupin, vodi skozi digitalno zgodbo vašega podjetja na enostaven in intuitiven način. Oblikovno odzivne spletne strani so prilagojene vsem vrstam zaslonov.
Izdelava spletnih trgovin
Optimizirana nakupna pot spreminja vaše obiskovalce v kupce. Stremimo k izdelavi inovativnih, kreativnih in unikatnih spletnih trgovin, ki odražajo podobo vašega podjetja. Dovršena uporabniška izkušnja, ki temelji na analizi vaše dejavnosti, konkurentov, ciljnih skupin in nakupnih procesov, vodi skozi digitalno zgodbo vašega podjetja na enostaven in intuitiven način. Oblikovno odzivne spletne trgovine so prilagojene vsem vrstam zaslonov.
Vzdrževanje spletnih mest
Že med vzpostavitvijo spletnih strani in trgovin poskrbimo za čim večjo stopnjo avtomatizacije. Z rednim vzdrževanjem, posodabljanjem in nadgradnjo poskrbimo, da spletna stran še naprej deluje brez težav, redne varnostne kopije pa vas obvarujejo pred izgubo podatkov.
Grafično oblikovanje
Unikatna grafična podoba zagotavlja prepoznavnost vašega podjetja. Izdelujemo celostne grafične podobe, oblikujemo spletne strani, logotipe, vizitke, poslovne in promocijske tiskovine ter spletne bannerje, ki predstavljajo zgodbo vašega podjetja.
Fotografija
Studijsko fotografiranje prinaša najboljše rezultate in vaše produkte približa kupcem. Fotografije obdelamo in optimiziramo za predstavitev v vaši spletni trgovini.
Prevajanje
Prisotnost na tujih trgih je ključnega pomena za nadaljnjo rast. Ponujamo vam prevajanje vsebin v nemški in angleški jezik.

Z nami sodelujejo

Stopite v stik

Zaupajte nam vašo zgodbo

    reCAPTCHAv3

    Naslednji projekt
    Spletna stran